SundIT

Virksomhedsprofil

SundIT er en enkeltmandsvirksomhed. De fleste opgaver løser jeg selv, resten klarer jeg med hjælp fra mine faste samarbejdspartnere og ved at trække på et netværk af andre højt specialiserede freelancere.

Jeg lægger vægt på at være uafhængig af leverandørinteresser og at levere høj faglig kvalitet med realistiske estimater og leverancer til tiden.

Baggrund og erfaring

Jeg er speciallæge i anæstesiologi og har 16 års klinisk arbejde bag mig. Ved siden af lægeriet fyldte informatik mere og mere, indtil jeg i år 2000 overgik til at lave informatik på fuld tid. Jeg tager stadig enkelte vagter for at holde fingrene lidt smidige, men det er så også det.

Jeg er uddannet som sundhedsinformatiker fra AAU og har gennem de sidste 17 år været beskæftiget med IT-udvikling - fortrinsvis med at løse opgaver for Sundhedsstyrelsen og for landets amter og regioner. På siden med SundIT's ydelser kan du se lidt om, hvad jeg tilbyder, og hvad jeg har beskæftiget mig med.

Jeg er en vidtfavnende sundhedsinformatiker og kan gøre mig forståelig både blandt klinikere og dataloger. Jeg kan løse nogle meget forskelligartede opgaver - og hvis jeg ikke kan løse dem alene, så kender jeg den specialist, som skal hjælpe mig.

Hvis du vil vide mere om mig, så tag et kig på min LinkedIn-profil eller min mere personlige side...